Αγόρασε Οίνος Λευκός Ξηρός Ντρούμο Κτήμα Κυρ Γιάννη (750 ml) στην πιο φθηνή τιμή. Κάθε μέρα στο Supermarket24 φέρνουμε τις πιο οικονομικές τιμές για όλα τα προϊόντα του σπιτιού από τα μεγλύτερα super markets της Ελλάδας
Προσφορές σε Οίνος Λευκός Ξηρός Ντρούμο Κτήμα Κυρ Γιάννη (750 ml)
Ανακαλύψτε προσφορές για Οίνος Λευκός Ξηρός Ντρούμο Κτήμα Κυρ Γιάννη (750 ml) και αγόρασε έξυπνα και οικονομικά
Η οινοποίηση του Sauvignon Blanc ξεκινά με προζυμωτική εκχύλιση σε θερμοκρασία 10 οC για διάστημα 12 ωρών. Στόχος είναι η εξαγωγή όσο το δυνατόν περισσότερων πρόδρομων αρωματικών ενώσεων από το φλοιό της ράγας στο γλεύκος, οι οποίες στη συνέχεια θα μεταβολιστούν από τις ζύμες σε αρωματικές ενώσεις. Ακολουθεί η στατική απολάσπωση του γλεύκους και στη συνέχεια η ζύμωση, που πραγματοποιείται σε χαμηλή θερμοκρασία, 16-18°C, σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Κατά το τελευταίο μέρος της οινοποίησης, εφαρμόζεται batonnage για διάστημα 3 έως 5 μηνών σε ελαφριές οινολάσπες με τη βοήθεια ενζύμων, διαδικασία που προσδίδει στο κρασί ένα πλούσιο σώμα και μια γλυκιά αίσθηση στην επίγευση.